Adapter Garantie Service

 

Wat houd de garantie service in ?

Uw adapter is defect of u zoekt een extra adapter? Deze wilt u uiteraard zo snel mogelijk ontvangen, zo kunt u snel weer gebruik maken van uw laptop. Helaas zien we dat het vaak lastig is om de correcte adapter te vinden. Dit is volkomen begrijpelijk, er zijn tig mogelijkheden. Adapters zijn verkrijgbaar in verschillende ampères, voltages en plugmaten. Vaak ziet men door al deze opties de bomen door het bos niet meer. Om te voorkomen dat u de verkeerde adapter besteld en deze weer moet retourneren helpen wij u graag. Om dit te voorkomen hebben wij nu onze garantie service. Met deze garantie service zoeken wij de correcte adapter voor uw laptop uit.

Voordelen

Natuurlijk heeft deze service voordelen, de voordelen hiervan zijn:

  • Tijdens kantooruren binnen 30 minuten een reactie zo dat u de volgende dag de adapter nog binnen heeft
  • Je hoeft niet meer naar het postkantoor om het pakket te retourneren
  • Verkeerd advies? Wij betalen de extra kosten (verzendkosten)

 

Indien je graag gratis en vrijblijvend advies van ons wilt hebben over de aanschaf van de correcte adapter kunt je contact met ons opzoeken. Dit doe je door de volgende manieren:

  • WhatsApp
  • Informatie aanleveren via onderstaande contactformulier

 

WhatsApp

Gemakkelijk en snel, je kunt zonder enige moeite een WhatsApp bericht sturen naar onze klantenafdeling. Voorzie ons van een afbeelding met duidelijke foto van de onderzijde van de laptop. Het gaat erom dat de sticker met daarop de serienummers goed zichtbaar zijn. Je krijgt dan binnen enkele minuten reactie van ons met de geschikte adapter voor uw laptop.

Wacht niet langer, stuur ons een bericht!

0611488096 WhatsApp

Contactformulier

Met onderstaand contactformulier vul je binnen enkele minuten de gevraagde gegevens in. Met deze gegevens kunnen wij de correcte laptop adapter voor jou vinden. Voorzie ons eventueel van een afbeelding met duidelijke foto van de onderzijde van de laptop. Het gaat erom dat de sticker met daarop de serienummers goed zichtbaar zijn. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een link van ons naar de correcte adapter. Zo ben je er 100% zeker van dat jij de juiste aankoop doet.

[recaptcha]