laptop adapter

 Wat is een adapter?


De definitie van een adapter (of ook wel verbindingsstuk genoemd ) is een mechanisch hulpstuk.
Dit hulpstuk brengt twee connectoren in verbinding, bij deze verbinding worden elektrische wisselspanningen omgezet tot gelijke spanningen. Door deze omzetting wordt het juiste voltage bij de laptop aangebracht. Een adapter is dus kortom een verbindstuk die verschillende spanningen om zet tot de juiste voltages.

Adapters zetten signalen om in een andere spanning ,zo kan bijvoorbeeld de netspanning van 230V doormiddel van een adapter worden omgezet naar 9V gelijkspanning. Voltages zorgen voor de snelheid waarmee de elektronische deeltjes door de adapter heen bewegen, wanneer dit te langzaam gaat kan dat zorgen voor het doorbranden van de kabels, het ampère zijn deze bewegende deeltjes. Het is altijd raadzaam de juiste spanningen volgens richtlijnen van de fabrikant op te volgen. Verschillen in waardes kunnen namelijk kortsluitingen veroorzaken, en dit wil iedereen uiteraard vermijden. Indien u niet zeker weet welke adapter bij uw laptop behoort kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij weten altijd de juiste adapter voor uw modelnummer te vinden.

 

Gebruiksvoorschriften  

Bij een aanschaf van een laptop is een adapter van groot belang. Tevens wilt u geen genoegen nemen met een adapter van slechte kwaliteit, daarom vindt u bij Adaptersonline alleen de allerbeste kwaliteit adapters ook als het om replacements gaat Om een lange levensduur te garanderen adviseren wij wel met zorg om te gaan met uw adapter. Rol de kabel altijd volledig uit tijdens gebruik, en na gebruik rustig weer op. Voorkom kabelbreuken door de adapter met beleid op te bergen.

 

Over Adaptersonline.nl

Waarin verschilt Adaptersonline ten opzichte van de concurrentie? Wij streven voor perfectie in service, zoekt u een nieuwe adapter? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij halen uw zorgen weg, wij zoeken de juiste adapter voor u! Hoe gaat dit nou precies in zijn werking? U hoeft alleen te vertellen wat voor laptop u heeft. Door onze kennis en ervaring weten wij welke adapter geschikt is voor welke laptop.

Adaptersonline heeft vele soorten adapters in verschillende plugmaten en waardes. U vindt bij ons verschillende merken zoals o.a.: Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Sony, Samsung en Toshiba. Al deze adapters zijn verkrijgbaar in de wenselijke waardes gericht op uw laptop. Heeft u zelf de juiste adapter al gevonden? Dan kunt u zelfs tijdens het afrekenen nog om een extra controle van ons vragen. Wij zullen uw bestelling nalopen en controleren of u daadwerkelijk de juiste adapter heeft besteld. Bij Adaptersonline besteld u dus nooit de verkeerde adapter, dit voorkomt onnodig retourneren en extra wachttijd.